Co może być przyczyną takich objawów?
Witamy ! |
---|
|
sarman napisał(a):...Gazu nie mam więc wersja z zapowietrzonym układem odpada...
emil1906 napisał(a):NAGRZEWNICA MA PRZEPŁYW BO JEJ PRZEWODY SĄ GORĄCE.
emil1906 napisał(a):pompę wody przed zapłonem słychać więc chyba pracuje .
Co by jeszcze mogło wpłynąć na brak ogrzewania?
wikked napisał(a):emil1906 napisał(a):pompę wody przed zapłonem słychać więc chyba pracuje .
To masz jakąś ciekawą wersję frontery. Ja myślałem że frota ma pompę napędzaną z paska![]()
jrzeuski napisał(a):wikked napisał(a):emil1906 napisał(a):pompę wody przed zapłonem słychać więc chyba pracuje .
To masz jakąś ciekawą wersję frontery. Ja myślałem że frota ma pompę napędzaną z paska![]()
No przecież pompa pracuje też na rozruszniku zanim silnik odpaliMnie zaciekawiło co innego: skoro pompę u niego słychać to raczej słabo z nią a to może oznaczać, że obieg ma za leniwy.
wikked napisał(a):Jacku część kolegów z forum pompę paliwową we frotkach też słyszy na niepracującym silniku hihihihi.
wikked napisał(a):Jacku część kolegów z forum pompę paliwową we frotkach też słyszy na niepracującym silniku hihihihi.
FROTERKA napisał(a):wikked napisał(a):Jacku część kolegów z forum pompę paliwową we frotkach też słyszy na niepracującym silniku hihihihi.
Koleżanka też słyszy.
Powrót do Układ chłodzenia i ogrzewania, klimatyzacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość