Witamy ! |
---|
|
sniegul napisał(a):Ścięło mi frezy. Spróbuje wsadzić alternator wraz z vacum pompą z Isuzu 2.8 TDI bo mam taki dobry. Mocowanie dorobić trzeba będzie chyba... Zakładał już ktoś?
sniegul napisał(a):Pewnie, dla chcącego nic trudnegoWymontowałem jeden i drugi. Jutro jadę do fachowca który go jeszcze przejrzy (nie chce zakładać i za chwilę wyciągać bo nie ładuje). Mocowanie mniej więcej pasuje od starego. Jutro po południu dalsza walka z wmontowaniem go.
lukasz--m--83 napisał(a):nareszcie zrobiłem działa jakta lala nie musiałem nawet zbiornika podcisnienia zakładac.....te zestawy naprawcze to bajer jestem bardzo zadowolony .......
lukasz--m--83 napisał(a):Zacznijmy od zbiornika do podcisnienia to tylko zbiornik ktory zbiera podcisnienie jak jrdziesz na wyzszych obrotach a potem przy camowaniu starcza na wiecej depniec hamulcem , zamontoj zbiornik z innego auta najlepiej wielkosci gasnicy samochodowej pomedzy serwem a zaworem zwrotnym. Pamietaj jeszcze zebe wczesniej sprawdzic szczelnosc ukladu bo moze ci zwyczajnie uciekac przez jakas opaske czy cos . Nieudalo mi sie namierzyc korpusu pompy w katalogach jest ale dostepnosci 0 jedyne co jest dostepne to zrstaw naprawczy czyli :wirnik i listki plastikowe , oring kupisz gdzie kolwiek koszt 1.50zl jak sie uda to zestaw ci zalatwie ale to na pw sorki za pisownie pisze z tela bo mi net padl na kompie pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość