| Witamy ! |
|---|
|
|

kacha004marcin napisał(a):i jak działa abs jak załozyłes od nubiry bo tez mam zamiar dzisiaj jechać kupic przy okazi ile zaplaciles
kacha004marcin napisał(a):dobrze ze podales adres allegro bo ja dziś zamowilem za 90zla dziś rozbierałem piaste żeby wybic czujnik i uszkodziłem koronke abs
1000zl serwis haha

kacha004marcin napisał(a):rozwaliłem koronke bo chciałem zdemontować czujnik bez sciągania piasty no i mi się objechaloa i tak skonczylo się na demontażu piasty żeby go wybic siedział jak oszalaly dopiero potężny szlag mlotem go ruszyl a czujnik zamowilem za 25zl z przesylka z nubiry bo na slasku w hurtowniach sa za 90zl a moj czujnik miał zgnity kabelek przy samym czujniku także szukam pilnie koronki i czekam na czujnik także w przyszłym tygodniu będę wiedział czy to wszysko zadziała jak trzeba
-- Dodano 18 sty 2014 06:26:00 --
a przy okazji kostka z nubiry pasuje czy trzeba cos lutowac bo ja mam wyjście na 4 razem z czujnikiem klocków

Bo to dobry sprzedawca byłkacha004marcin napisał(a):Przerwy nie ma miedzy lutowaniem a kostka ale wogole czujnik oporu nie ma chyba ze mój miernik padl jutro podjadę na i,nym mierniku sprawdzić bo cos mi sie wydaje ze felerny czujnik mi sie trafil a reklamacji nie zloze bo go troszke upilowalem bo ciut za gruby zobaczymy jutro najwyżej kupię drugi szkoda że go nie sprawdziłem na orginalnej wtyczce z nubiry
-- Dodano 02 lut 2014 07:39:47 --
czujnik felerny jak pech to pech zamowilem następny sprzedawca obiecał wysłać 2 w cenie jednego
.Z Chełma 

także czujnik od nubiry 2 tył pasuje do frotki b przod 100% przy okazji mam w zapasie prawy jakby ktoś potrzebował na szybko

bart322 napisał(a):Jak sie popsuje.
Pomoglem?
Albo pompa, albo czujnik ktorys, najlatwiej to podpiac do kompa i sprawdzic.

jafcio napisał(a):Czyli od nubiry ii bedzie pasowal do froty b 3.2 long?
Nie da sie go w B wyjac bez rozbierania? Odkrecis crube i wysunac?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość