RudeBoy napisał(a):vaxel napisał(a):Szukam i szukam, a nie mogę znaleźć. Jaki jest nr katalogowy amortyzatora (tył) do B Longa dedykowanego do 2" liftu ? Różne źródła różnie podają.
ale jakiej firmy?
O, nie napisałem ?

Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):vaxel napisał(a):Szukam i szukam, a nie mogę znaleźć. Jaki jest nr katalogowy amortyzatora (tył) do B Longa dedykowanego do 2" liftu ? Różne źródła różnie podają.
ale jakiej firmy?
RudeBoy napisał(a):12646GR - gazowo olejowy
24646FE - olejowy
do tego potrzebujesz jeszcze tuleje bo te co są standardowe w amorach nie pasują.
symbol tulei ET153
vaxel napisał(a):RudeBoy napisał(a):12646GR - gazowo olejowy
24646FE - olejowy
do tego potrzebujesz jeszcze tuleje bo te co są standardowe w amorach nie pasują.
symbol tulei ET153
Tymi tulejami mnie zaskoczyłeś. Do przodu też trzeba ?
RudeBoy napisał(a):
Jeżeli masz sprawne amortyzatory z przodu to ich nie wymieniaj na IRONY.
Bo: [...]
RudeBoy napisał(a):No to semir Ci na pewno w dobrej cenie sprzedał więc![]()
Uważaj przy montażu na to obcieranie o stabi bo przetrze się amor i kupa.
RudeBoy napisał(a):
Do przodu nie trzeba. Za to amory Ironmana są tak grube, że mogą ocierać Ci o stabilizator
RudeBoy napisał(a):Jeżeli masz sprawne amortyzatory z przodu to ich nie wymieniaj na IRONY.
Trzeci napisał(a):Zmierz od środka koła do nadkola i od ziemi do nadkola wtedy będzie wiadomo czy był lift czy nie, potem amorki sie dobierze. W katalogach mają ich długości a mocowanie to ucho ucho
Tasman napisał(a):Witam
temat lekko odgrzewany, ale trafiłem na amortyzatory :
AMORTYZATOR TYLNY GAZOWY JAPOŃSKIEJ firmy DAICHI
Opinie użytkowników innych marek samochodów nie są złe, może KTOŚ przerabiał tę firmę we Frotce A.
Bardzo proszę o opinie.
Powrót do Zawieszenie i układ kierowniczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość