Witamy ! |
---|
|
ADAM SP3WXO napisał(a):Przekładnie można zregenerować. Koszt w Poznaiu Ok 500zł. Ale najpierw bym zobaczył czy to nie są sworznie wachaczy czy też końcówki drążków kierowniczych. Lub też stabilizator.
bombi26 napisał(a):Witam,
mam pytanie jak wyciągnąć maglownice bez strasznego demontażu, dodam że brak kanału.
jurellas napisał(a):Witam. Tak się zagrzebałem ze podczas wyciągania mnie stalową 15m liną ciągnikiem doszło do rozerwania obudowy maglownicy,oczywiście płyn poszedł ipompa tez bedzie do wymianyWprawdzie maglownica była juz do regeneracji ale szkoda ze obudowę rozerwało. Doradzcie czy kupić uzywaną czy zregenerują i zespawają obudowę ? Kuż i jedzcze ta pompa- to zem sobie pojezdził :-/
nesfor napisał(a):hej, podnioslem przod na lewrku i jak szybko krece kierownica lewo-prawo to slysze stukanie , jak szarpie reka za drazek gora dol i na boki to slysze stukanie dochodzi z lewej strony.
Czy aby doklaniej stwierdzic czy to luz w maglownicy czy wybity drazek najlepiej sciaganc oslone i polukac ?
Jelsi to luz na maglownicy to go sie reguluje takim czyms ws tylu sruby od spodu ( wyglada jak ponacinany tloczek hamulcowy ze sruba kontrujaca) ?
Powrót do Zawieszenie i układ kierowniczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość