Witamy ! |
---|
|
Hołek napisał(a):Czy wieszaki tylnego resoru powinny isc prostopadle do ramy pod kątem prostym czy mają uciekać do tyłu i to normalne jest?
krzysied753 napisał(a):Koledzy na podstawie tego tematu co radzicie ??? http://www.forum.opelfrontera.pl/viewto ... 01&t=13593
wira napisał(a):dziś złożyłem resory zdodatkowym piórem i efekt bardzo mnie zadowalatylko jeszcze troche musze podkręcić na drązkach w wolnej chwili bo jak sie okazało swiatła patrzą za nisko :/ wynik to 92 cm z zapasem, HL, tirforem, szpadlem, siekierą itp w bagażniku więc chyba spoko:) a da rade tyle przód na drązkach podkręcić??
Będą. Tylko, że jak są niezamęczone to dłużej to potrwa.JJKILLER napisał(a):podkręcone drążki już się układać nie będą.
jrzeuski napisał(a):Będą. Tylko, że jak są niezamęczone to dłużej to potrwa.JJKILLER napisał(a):podkręcone drążki już się układać nie będą.
markus116 napisał(a):Male pytanko z tydzien temu pekl mi resor pojechalem do regeneracji i wstawili mi nowe piura teraz jak zeszlem dokrecic resory po tygodniu zauwazylem ze sa prawie calkowicie proste i teraz pytanie czy amory maja duzy wplyw na prostowanie resoru czy moze cos innego. Choc niby amory sa dobre bo na przegladzie wszystko bylo oki
markus116 napisał(a):ok tylko teraz pytanie jak z jednej strony mam nowe piura i one wygladaja na bardziej proste jak druga strona czyli stare
Powrót do Zawieszenie i układ kierowniczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość