Witamy ! |
---|
|
To już wiem .Fazi napisał(a):No pewnie, że się nie da.
Fajny nie?:shock: To nawiązanie do starego dowcipu o 9 cudzie świata. Teraz napisz jak zdjąć kierownice nieuszkadzając poduszki.Fazi napisał(a):W przeciwieństwie do udanej akcji zdjęcia stanika mając koszulkę.... sorry ale nie mogłem się opanować widząc Twój avatar
sulinek napisał(a):Z tyłu kierownicy są 2 torxy trzymające poduszę. Jak je odkręcisz to poduszka ładniusio zejdzie kierownicy. Potem potrzebny klucz nasadowy do odkręcenia kierownicy. Uważaj na odpinanie poduszki od kostki, żeby Ci sie błąd air bag nie zaświecił (proponuję zrobić to przy odpiętym aku).
RAFFEK210 napisał(a):mam podobny problem poniewaz w mojej frocie b long mam lekko kierownice krzywo na prostych kolach probowalem ja sciagnac sciagnac odpielem aku odkrecilem 2 sruby z tylu i poducha zeszla nastepnie srodkowa sruba sciagnieta teraz pytanie czy to wszystko czy gdzies jeszcze trzeba odkrecic bo po odkreceniu srodkowej sruby probowalem sciagnac ale niestety nie dalo rady prosze o jakies wskazowki dzieki
Powrót do Zawieszenie i układ kierowniczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość