Witamy ! |
---|
|
zendi1985 napisał(a):Do tyłu w B to widziałem gdzieś tutaj na forum że z BMW touringa któregoś montują tylko czy ma ktoś doświadczenia z takimi zabiegami
ali napisał(a):zendi1985 napisał(a):Do tyłu w B to widziałem gdzieś tutaj na forum że z BMW touringa któregoś montują tylko czy ma ktoś doświadczenia z takimi zabiegami
Mam z tyłu, na razie nie narzekam. Ale musisz miec do niech duży lift.
Natomiast z przodu można zapodac tylne i bo są dłuższe.
zendi1985 napisał(a):
nom już trochę liftu zrobiłem ale w miarę roboty apetyt rośnie i teraz chce robić jeszcze wyższy tylko przeciwskazaniem jest ostry kąt na przegubach z przodu no ale to jest inny temat
zendi1985 napisał(a):a z której bemki je masz ???
Jakby pasuje do nickaDynia napisał(a):Witam, naczytałem się trochę na forum i łeb jak sklep.
No to jeszcze trochę ją będziesz musiał podziobać, żeby dało się skręcaćMam Frote A Longa, 2.3 Diesel, 1993r. Trochę już ją podziobałem, w sensie zakonserwowałem, pomalowałem całą, bagażnik na dach itp.
Przyszedł teraz czas na lift, ponieważ chciałym też założyć jakieś większe oponyCeluje w 33x12,5x15.
O właśnie tak. TyłTeraz pytanie, jaki najlepszy sposób na zrobienie liftu?
[...]
Jakieś amorki żuk/lublin, dorobić same wieszaki resorów
Im mniejsze ET, tym więcej do cięcia.Dynia napisał(a):Ostatnio przymierzyłem takie oponki od rajdowego Patrola znajomegoOczywiście ET felgi było jakie było, więc dlatego tak wystaje
Trochę przedniego błotnika przy progu musi zostać, więc mocno ujemne ET odpada. Tył można ciąć aż do drzwi a to wystarczy spokojnie nawet na 35".Jeśli trza będzie to błotniki będą cięte.
No jakoś trzeba sobie radzić, żeby jeździłaWidziałem, że tą swoją frotę tez masz dobrze podziobaną
Wywal te parapety i zrób jakieś porządne, bo te fabryczne to tylko ozdoba a po tylu latach to nawet stanąć na nich strach, że się zarwą
Ale przy SPOA musisz przeklepać pióra i dać niskie wieszaki, bo inaczej nie wyrównasz przodu a na tylną kanapę będziesz musiał wsiadać po drabinie.Dynia napisał(a):Podjełem decyzję, że zrobię SPOA. I tak muszę wyciągać i spawać most i tak, więc to chyba będzie najtańsze i najbardziej efektywne rozwiązanie.
albi napisał(a):hej,
czy gumy od górnego mocowania amortyzatora (z przodu) to występują jako zamiennik? Czy tylko w komplecie z amortyzatorem?
pozdrawiam
albi
Powrót do Zawieszenie i układ kierowniczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość