Witamy ! |
---|
|
adrianee36 napisał(a):a ja wiem comasz resory z tyłu i wywalone gumy , mam to samo, tylko jak bedziesz zmieniac to na poliuretan, bo zwykłe gumowe za 4zł to sa na kilka miesiecy .
adrianee36 napisał(a):chyba z asfaltu nie zjeżdżasz
Łuksik napisał(a):Witam dasz rade bez zadnych specjalnych narzedzi przerabialem to juz dosc dawno ale jescze dobrze pamietam ze operacja jest banalnie prosta.Dzwigasz auto do góry za rame i drugi lewarek pod dyfer z tyłu (oczywiscie) odkrecasz co jest do odkrecenie puszczasz wieszaki ale nie zapomnij o drugim lewarku bo inaczej spadnie w cholere i problem potem wymien tuleje przednie wychodza bez problemu oczywiscie troche siły musi byc uzyte z tylnimi tez nie ma wiekszych problemow.Jak bedziesz skrecał to zacznij od przodu bo inaczej jest ciezko i tu przyda ci sie jeszcze jeden zwykły lewarek taki rozkrecany typ jak w fiacie uno on jest potrzebny do wypchniecia resora do przodu tak aby trafił w swoje miejsce i jak juz bedziesz mia wszystko na swoim miejscu to montujesz wieszak i po sprawie a i jeszcze potrzebne kliny noie zapomnji bo inaczej to palce polamane na 100% zanim odkrecisz tylne wieszaki wbij te kliny miedzy bo inaczej klepnie w rame i ciezko potem jest go odciagnac w dól to chyba na tyle bo sie rozpisalem zycze powodzenia.
Powrót do Zawieszenie i układ kierowniczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości