Witamy ! |
---|
|
Ja dostałem uszczelniacz w sklepie z łożyskami. Nie jest identyczny jak ten fabryczny, ale pasuje i nic nie cieknie.RudeBoy napisał(a):samego uszczelniacza który tam jest nie kupisz poza ASO.
RudeBoy napisał(a):Łożysko o symbolu 6006RS lub 2RS w każdym razie dobrze uszczelnione.
Wymiary: 30x55x13
Może nie kupuj takiego za 2,5zł bo na allegro i takie znajdziesz
A co to za pierścień?ali napisał(a):Musi mieć pierscień ustalający bez tego będzie do kosza.
jrzeuski napisał(a):A co to za pierścień?ali napisał(a):Musi mieć pierscień ustalający bez tego będzie do kosza.Ja wsadziłem zwykłe za grosze i jest
Z tym, że ja mam A i półosie nie kręcą się non-stop a już na pewno nie z dużą prędkością jak to jest w trasie.
jrzeuski napisał(a):Nie przypominam sobie, żeby coś takiego było a łożysko nie wpadnie, bo trzyma je seger.
tiger napisał(a):Teoretycznie pierścień ze starego wezmę
ali napisał(a):tiger napisał(a):Teoretycznie pierścień ze starego wezmę
Nie weźmiesz bo musi być rowek w łożysku, ale te łożyska kosztuja grosze, nie wiem co Wy kombinujecie.
tiger napisał(a):ali napisał(a):tiger napisał(a):Teoretycznie pierścień ze starego wezmę
Nie weźmiesz bo musi być rowek w łożysku, ale te łożyska kosztuja grosze, nie wiem co Wy kombinujecie.
To jaki jest numer łożyska co nie kosztuje grosze a miliony? Ja dostałem informacje z ASI że łożysk takich nie mają w Polsce i może gdzieś są na magazynach w niemczech. Dlatego szukam numeru łożyska by kupić u producenta łożysk.
RudeBoy napisał(a):Nie możesz tu napisać dokładnego symbolu tego łożyska z uszczelnieniami i pierścieniem? Czy należy to do Twojej wiedzy tajemnej?
Za miesiąc znów ktoś założy temat z pytaniem o to samo...
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość