Witamy ! |
---|
|
brum napisał(a):skrzynia od 2.2
MickeyLET napisał(a):będzie mi pasować to mojej A Long i omegowej vki tak ?
-- Dodano 24 sie 2013 11:24:57 --
moze być z Frotki B ? ze sporta?
JJKILLER napisał(a): Do 3.2 nie będzie pasować, a obawiam się że do 3.2 V6 pasuje tylko od 3.2 V6.brum napisał(a):skrzynia od 2.2Ma inny układ otworów na śruby, już to przerabiałem jak mi skrzynię przekładali.
brum napisał(a):z 2.2 pasuje, ze sporta B też pasuje ale lepiej daj z 2.2 AJJKILLER napisał(a): Do 3.2 nie będzie pasować, a obawiam się że do 3.2 V6 pasuje tylko od 3.2 V6.brum napisał(a):skrzynia od 2.2Ma inny układ otworów na śruby, już to przerabiałem jak mi skrzynię przekładali.
Chodzi o silnik 3.2 Opla. Więc skrzynia z 2.2 pasuje.
Do skrzyni z Frontery A 2.0, 2.2 i Frontery B 2.2i , 2.2DTI pasują silniki Opla od 1.4 do 3.2
brum napisał(a):W B reduktor jest załączany jakimś badziewiem a w A mechanicznie. Poza tym jest inne wejście do skrzyni.
ali napisał(a):brum napisał(a):W B reduktor jest załączany jakimś badziewiem a w A mechanicznie. Poza tym jest inne wejście do skrzyni.
eee coś nie tak, Reduktor jest załączany mechanicznie wajchą, tylko przód dopinany jest elektrycznie
JJKILLER napisał(a):brum napisał(a):z 2.2 pasuje, ze sporta B też pasuje ale lepiej daj z 2.2 AJJKILLER napisał(a): Do 3.2 nie będzie pasować, a obawiam się że do 3.2 V6 pasuje tylko od 3.2 V6.brum napisał(a):skrzynia od 2.2Ma inny układ otworów na śruby, już to przerabiałem jak mi skrzynię przekładali.
Chodzi o silnik 3.2 Opla. Więc skrzynia z 2.2 pasuje.
Do skrzyni z Frontery A 2.0, 2.2 i Frontery B 2.2i , 2.2DTI pasują silniki Opla od 1.4 do 3.2
A jak mi wymieniali skrzynię po kolizji, i przymierzali od A 2.2 to za kut nie pasowała. Jak pamiętam to bodaj 3 lub 4 otwory się mijały
Dopiero z 2.3 kupiłem i podeszła, choć też nie obyło się bez dłubaniny bo w tej co kupiłem rozrusznik był pod kolektorem a u mnie pod pompą hamulcową i trzeba było w końcu dzwon przekładać z mojej starej skrzyni. To czemu to tak?
adrianee36 napisał(a):wszystko pisze o tym ,tylko trzeb poszukac !!!!!
Pasuje z 2.4 i chyba jeszcze tylko z diesla 2.3TD pasi z tego co pamitam.
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość