Witamy ! |
---|
|
bloodsuckin napisał(a):Odnośnie hamowania to podobnie było jak wymieniłem szczęki ręcznego, ni jak nie dało się ich bardziej ścisnąć, przy jeździe do przodu lekko tarły, przy cofaniu już dużo bardziej, po kilku dniach się "dotarły" i jest spokój, może mechanik napiął nową linkę za bardzo i ręczny powoduje te opory.
jrzeuski napisał(a):Cokolwiek spieprzył, ja bym więcej mu samochodu w łapy nie dał. Niech się uczy na innych.
grzesiu911 napisał(a):... Jeśli się nie boisz, odkręć koło, odkręć sprzęgiełka i poskładaj je na nowo...
grzesiu911 napisał(a):dobrej myśli być trzeba
kasalka napisał(a):Tak po tytule "Nie mogę jeździć do tyłu po wizycie u mechanika?" to mieliście niezłą zabawę.
Na serio. Napisałeś o linkach ręcznego. Nie wiem czy w Twoim aucie są bębny czy tarczo-bębny ale tam należy szukać usterki. Jak już wyżej napisali Inni
kasalka napisał(a):... Zobacz http://www.mg.gov.pl/NR/rdonlyres/02CDF ... kst_je.pdf z późniejszymi zmianami. chyba że masz firmę? To też możesz odnieść się do rękojmi.
sylwian70 napisał(a):także obstawiam awarie tyłu podejrzewam że bolce lub bolec trzymający którąś szczękę puścił i stąd kłopoty blokuje się szczęka od ręcznego.Podnieść koło i obrócić tylko pewno koledze się nie chce- wróżbitąto chyba nikt z forum nie jest by w ciemno zlokalizował usterke.
Stabros napisał(a):no i głupio przed sąsiadami - będą gadać kupił nowy wóz i już spieprzony.
brum napisał(a):Stabros napisał(a):no i głupio przed sąsiadami - będą gadać kupił nowy wóz i już spieprzony.
to jest faktycznie straszne
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość