Witamy ! |
---|
|
sylwian70 napisał(a):Niedawno wymieniałem zimer na wale zaglądam pod brykeręce opadaja,już zaczyna sie pocić
.Zaczynam tracić entuzjazm do frontery aż się prosi o podpalenie i puszczenie jej z dymem.
jarecki7611 napisał(a):dzięki wiesz widziałem to sprzęgło jak wymontowali nic szczególnego wyglada na to co na allegro może mnie chcą poprostu naciągnoć na koszty w sklepie powiedzieli że do tego modelu jest 3 rodzaje ale sprzedawca nie potrafił określić które bendzie pasować to po jaką cholere tam siedzi jak nie potrafi powiedzieć niech bułki sprzedaje do krakowa nie bende jechał z kłodzka bo to się mija z celem czasem można się wkur... naprawde mam nadzieje że dopasują albo zostanie regeneracja 21wiek technika komputery a problemy jeszcze wieksze
sylwian70 napisał(a):Niedawno wymieniałem zimer na wale zaglądam pod bryke ręce opadaja,już zaczyna sie pocić
maciar napisał(a):jarecki7611 napisał(a):dzięki wiesz widziałem to sprzęgło jak wymontowali nic szczególnego wyglada na to co na allegro może mnie chcą poprostu naciągnoć na koszty w sklepie powiedzieli że do tego modelu jest 3 rodzaje ale sprzedawca nie potrafił określić które bendzie pasować to po jaką cholere tam siedzi jak nie potrafi powiedzieć niech bułki sprzedaje do krakowa nie bende jechał z kłodzka bo to się mija z celem czasem można się wkur... naprawde mam nadzieje że dopasują albo zostanie regeneracja 21wiek technika komputery a problemy jeszcze wieksze
Niedawno wałkowałem temat odnośnie tych zestawów luka 1 i 2 zestaw ma te same tarcze i dociski a inne lożyska 3 zestaw ma inny docisk i inną tarcze z czego ta tarcza zamienia sie na tą spod 1 i 2.Masakra
marcinn46 napisał(a):nie chcąc robić śmietnika na forum, temat jest zbliżony do mojej sprawy też tyczy się sprzegła ale czy może ktoś mi doradzić bądź podrzucić jakiś link gdzie mogę kupić sprzęgła (co polecacie)?
lanbo napisał(a):Zdecydowałem się na regenerację .
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości