Witamy ! |
---|
|
Cygan napisał(a): dyfer 5,13 ... simexsy 31 cali .
jrzeuski napisał(a):Mozna jechać polamiJa na zlot jechałem 600km na takich Insach (m.in. autostrada) i żyję. Ale skoro nie jesteś pewien, że masz czym i gdzie robić z tych opon właściwy użytek, to lepiej oddaj je komuś, kto zapewni im godne życie
Ja tak właśnie nabyłem swoje i jest megafrajda z jazdy. No, może trochę za rzadko wklejam, ale to tylko kwestia poszukania trudniejszych miejsc niż dotychczasowe
O tym pisałem wyżej. Na moście z A zabawa jest tylko z wymianami kolejnych mostów a nie z jazdą.ali napisał(a):Uświadom tylko kolegę że zabawa jest na moście z B
Ale lift też wypada zrobić, bo takie koła bez liftu wyglądają dziwnie. Zresztą lift w terenie to podstawa, żeby nie wisieć co chwilę na podwoziu. Same duże opony sprawy nie załatwią.bart322 napisał(a):Bierz 31".
jrzeuski napisał(a):Ale lift też wypada zrobić, bo takie koła bez liftu wyglądają dziwnie. Zresztą lift w terenie to podstawa, żeby nie wisieć co chwilę na podwoziu. Same duże opony sprawy nie załatwią.bart322 napisał(a):Bierz 31".
Hehehe, pełne 32", choć z rozmiarówki wychodzi 31". To normalka przy nalewkach z takim bieżnikiem. Ja mam niby 33", wyglądają jak 35" a w praktyce mają 33" ze sporym hakiem i ten hak masakruje mi błotniki, choć już je podciąłem. Ale już niedługo...Zet_radom napisał(a):właśnie zmierzyłem kolo, całość 81,5 cm
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość