adrianee36 napisał(a):http://moto.allegro.pl/sprzegielka-piast-komplet-opel-frontera-sp008d-i1972935319.html Ironcruz czy te sprzegiełka masz ? testował to ktos cena bardzo kuszaca , musze cos kupic bo automaty juz sie na złom chyba nadają po ostatniej zabawie w ledzinach

tak, ale z escape'a na nie z ekspedycji.
Rozmawiałem kiedyś ze sprzedawcą z ekspedycji i mówił, że superwincha nie mają bo nikt nie kupuje, a na tych jeżdżą nie tylko Frontery. I sobie chwalą.
ja też chwale, ALE dopiero druga wersję. Bo pierwsza wersja była częściowo z gównolitu. Druga partia (po gwarancji, mam 2 letnia; teraz już chyba tylko 1 rok gwary) jest mocniejsza. I przykręcałem od razu na lekki klej do śrub żeby nie kombinować. Poza tym tak zaleca sprzedawca.
jakbym miał więcej kasy to bym brał Superwinche.
-- Dodano Śr 14 gru 2011 10:49:10 --
mosi napisał(a):adrianee36 napisał(a):czyli czasem nie jest warto oszczedzac te 100-200zł na sprzegiełkach, i lepiej kupic AVM , niby bardzo nie upalam w terenie , ale auto bedzie długo ze mna , wiec moze myslac przyszłosciowo kupic te AVM, tyle ze opinni o tych produktach całe mnustwo jedni narzekaja innym chodzi ;/ i co tu kupic...
Kup aisiny ponoc najlepsze
AISINy były jakiś czas temu na allegro. Za 650 zł. Sztuka

Podpis.