Witamy ! |
---|
|
WoJ-CiE napisał(a):Czyli do Frontery A 2.2i takie będą dobre:
http://www.autopik.pl/produkty/zestaw-n ... 14,1305316
http://www.autopik.pl/produkty/zestaw-n ... 62,1305316
WoJ-CiE napisał(a):Może ktoś potwierdzić, czy te rozmiary zestawów naprawczych do Frontery A 2.2i są prawidłowe: pompy sprzęgła - 15,9mm, wysprzęglika - 22,2mm ?
Ja kupiłem od Sebola. Jak nówka.WoJ-CiE napisał(a):Gdyby ktoś znał źródło, gdzie można kupić taką gumę łapy sprzęgła, to chętnie skorzystam - moja jest popękana i warto będzie ją wymienić.
WoJ-CiE napisał(a):Ja już też![]()
Co do zestawów naprawczych AUTOFREN to rzeczywiście pompa sprzęgła - 19mm, wysprzęglik - 22,2mm, czyli odpowiednio zestaw D1473 (a nie jak podają niektóre sklepy D1473 15,9mm) i D3327. Oba dostępne i chyba najtańsze w Inter Cars.
Kozak napisał(a):Wszyscy piszą o zestawach naprawczych do A, czy ktoś może regenerował sobie wysprzęglik w B silnik benzyna 2,2. Czy to będzie też ten zestaw autofrenu D3327. Próbuję jeszcze zorganizować nowy wysprzęglik, ale obdzwoniłem prawie wszystko w mazowieckim i nic, a potrzebuję naprawić dziś bo jutro daleki wyjazd. Co do samego zestawu naprawczego i jego montażu, to może ktoś z doświadczonych w temacie forumowiczów mógłby podpowiedzieć co w trakcie takiej robótki może się niechcianego przytrafić (ukręcenie śrub, uszkodzenie przewodu). Chcę przed południem skompletować wszystko co mi będzie potrzebne (potem mogę nie mieć drugiego auta aby coś dokupić, a Froteczka już ma sucho w hydraulice sprzęgła). Będę wdzięczny za każdą informację.
jolania napisał(a):Witam frotka jeżdżę od 2 lat, wczoraj zapadł się pedał sprzęgła . pytanie.![]()
![]()
![]()
-jak z dostepem do czesci w tym temacie
Frontera B sport disel 2,2 dti 1998r
mieszkam niedaleko wrocka
jeszcze nie wiem dokładnie co padło dopiero mechanik da mi znac![]()
Kozak napisał(a):.. moja FROCIA A (z końcówki produkcji lipiec '98) ma wysprzęglik i pompę od FROCI B
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość