Witamy ! |
---|
|
cinek1983059 napisał(a):frota seryjnie nie nadaje się do ciężkiego terenu, można sobie pojeździć tylko po płaskim odcinku z błotem, ale to żaden teren i żadna zabawa.
jrzeuski napisał(a):Zależy jakie opony się założy. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że po założeniu simexów (rozmiar dowolny) przedni most pęknie na pierwszym stromym podjeździe, na którym jest nierówność typu korzeń, kamień a zwłaszcza dziura, w której zabraknie wykrzyżu przedniego zawiasu. Podobnie skończy się twarde lądowanie po zbyt szybkim najechaniu na hopkę.adrianee36 napisał(a):Wiadomo ze sport 2.0 nie nadaje sie do dlugotrwalej ciezkiej orki... Ale bez przesady ze to taki szajs ze co wyjazd bedzie mosty i skrzynie zmieniac.
Owszem, Sportem 2.0 da się jeździć tak, żeby chronić papierowy przedni napęd, ale trzeba się pogodzić z tym, że się nie przejedzie pewnych miejsc, które kierowcy innych terenówek pokonują z palcem w, bo nie żałują buta.
skorpion115 napisał(a):jrzeuski napisał(a):Zależy jakie opony się założy. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że po założeniu simexów (rozmiar dowolny) przedni most pęknie na pierwszym stromym podjeździe, na którym jest nierówność typu korzeń, kamień a zwłaszcza dziura, w której zabraknie wykrzyżu przedniego zawiasu. Podobnie skończy się twarde lądowanie po zbyt szybkim najechaniu na hopkę.adrianee36 napisał(a):Wiadomo ze sport 2.0 nie nadaje sie do dlugotrwalej ciezkiej orki... Ale bez przesady ze to taki szajs ze co wyjazd bedzie mosty i skrzynie zmieniac.
Owszem, Sportem 2.0 da się jeździć tak, żeby chronić papierowy przedni napęd, ale trzeba się pogodzić z tym, że się nie przejedzie pewnych miejsc, które kierowcy innych terenówek pokonują z palcem w, bo nie żałują buta.
oj bo przegrasz ja od zeszłego roku od kwietnia mam sporta a 2.0 właśnie na simexach (co prawda 15" ale zawsze) byłem na dwóch rajdach, jeździłem w żwirowni, kilka razy nawet się tam kopałem, skakałem, czy w błotku zawisłem w Pomiechówku i most i napędy są super sprawne, jedyne co robiłem to wymieniłem sprzęgiełka na manualne ale to przed simexami jeszcze.
A ile razy wykrzyżu mi zabrakłonie doceniasz froty
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości