Witamy ! |
---|
|
czeslaw1406 napisał(a):Panowie dałem wam zagwozdkę na temat 2/4 we frotce B a Wy jak dzieci za przeproszeniem z przedszkola przekomarzacie się "kto ma większego" przepraszam dotkniętych tym określeniem.Bo mnie tylko chodziło czy można we frotce B zrobić napęd 2/4 bez ingerencji w mechanikę tylko za pomocą elektroniki lub elektryki i podciśnienia.
czeslaw1406 napisał(a):Panowie dałem wam zagwozdkę na temat 2/4 we frotce B a Wy jak dzieci za przeproszeniem z przedszkola przekomarzacie się "kto ma większego" przepraszam dotkniętych tym określeniem.Bo mnie tylko chodziło czy można we frotce B zrobić napęd 2/4 bez ingerencji w mechanikę tylko za pomocą elektroniki lub elektryki i podciśnienia.
RudeBoy napisał(a):czeslaw1406 napisał(a):Panowie dałem wam zagwozdkę na temat 2/4 we frotce B a Wy jak dzieci za przeproszeniem z przedszkola przekomarzacie się "kto ma większego" przepraszam dotkniętych tym określeniem.Bo mnie tylko chodziło czy można we frotce B zrobić napęd 2/4 bez ingerencji w mechanikę tylko za pomocą elektroniki lub elektryki i podciśnienia.
Przecież dostałeś odpowiedz.
A klimat forum albo zaakceptujesz i polubisz albo będzie Ci tu ciężko
czeslaw1406 napisał(a):Skoro chcecie i lubicie ciosać sobie kołki na głowie to nic mi do tego< przepraszam>
czeslaw1406 napisał(a):To może trzeba założyć nowy wątek n.p p.t. "Kto komu" i tam "zaśmiecajmy forum" a gdzie indziej piszmy na temat jestem nowicjusz ale tak myślę.Co panowie na to?
czeslaw1406 napisał(a):To może trzeba założyć nowy wątek n.p p.t. "Kto komu" i tam "zaśmiecajmy forum" a gdzie indziej piszmy na temat jestem nowicjusz ale tak myślę.Co panowie na to?
czeslaw1406 napisał(a):hehehe...
Nie od razu przestawiać ale wyrazić opinię można.
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość